Wil jij je onzekerheid aanpakken?

Wil jij je onzekerheid aanpakken?

Je hebt al van alles geprobeerd om van je onzekerheid af te komen. Je hebt met coaches en therapeuten gepraat, hulpprogramma’s gevolgd en zelfs aan een online training meegedaan. Dit heeft je wel geholpen, maar dit duurde altijd maar kort. Na een tijdje viel je weer terug in je onzekerheid, lage zelfbeeld en faalangst. Ik ben hier om je écht verder te helpen. Met het unieke Creatrix® programma gaan we jouw onzekerheid namelijk voor eens en altijd aanpakken!

Ben jij er ook zo vreselijk klaar mee?

  • Je houdt altijd rekening met wat anderen van je verwachten en wat ze van je vinden;
  • Je offert je steeds weer op en beweegt altijd met een ander mee;
  • Je voelt je uitgeput van al het pleasen, van de eeuwige spagaat tussen je gezin, je partner, je werk en jezelf;
  • Het lukt je maar niet om nee te zeggen omdat je niemand teleur wilt stellen;
  • Je bent altijd bang om afgewezen te worden, of om in situaties te komen waarin je misschien niet goed genoeg bent.

Onzekerheid kan je helemaal uitputten. Je trekt jezelf leeg met zorgen om de perceptie van anderen en hebt geen energie meer over om het leven te leiden dat je eigenlijk wilt. Het is je lage zelfbeeld dat je klein houdt, ongelukkig en gestrest.

Diep van binnen weet je dat het anders kan. Dat je meer verdient dan dit. Toch is het je nog niet gelukt om aan dat ellendige onzekere stemmetje in jezelf te ontsnappen.

Met de Creatrix® methodiek kijken we niet alleen naar dat onzekere stemmetje. We kijken naar de bron van dat stemmetje en zorgen er vervolgens voor dat het zijn mond houdt. Niet voor een paar weken, maar voor altijd.

“Al vanaf de middelbare school zeulde ik met ‘issues’. Het overal verantwoordelijk voor voelen, het overdenken, niet tot rust kunnen komen. Veel pijn voelen en meedragen. Ben ik wel goed genoeg? Doe ik er wel toe? Ongelooflijke bewijsdrang en onzekerheid. 

Met vallen en opkrabbelen ben ik een eind gekomen, maar nooit met een blijvend gevoel of het gevoel waarbij ik dacht: Ja! Ik voel me goed! 
Na het Creatrix® traject bij Irna zou ik het wel van de daken willen schreeuwen: Ik ben vrij! Ik lééf! En dat klinkt bizar, maar het voelt voor het eerst sinds lange tijd dat het echt ík ben die leeft! Niet iemand die anderen willen zien, maar de echte Eva.  

De grote uitdaging is inmiddels begonnen: ik reageer van voel me anders, ik ben namelijk veranderd, maar de wereld niet. Ik stel grenzen en blijf trouw aan mijzelf. Ik hoef niemand meer iets te bewijzen, maar deze uitdaging, die ga ik voor mijzelf aan! 

— Eva —

Zo gaan we jouw onzekerheid aanpakken

Het Creatrix® programma van YourYou is een intensief persoonlijk ontwikkelingsprogramma dat speciaal voor jou op maat wordt aangeboden. Hiermee ga je via gesprekken en visualisaties op reis naar jezelf.

Hiermee vind je wat je nodig hebt om te zijn wie je werkelijk bent, zonder onzekerheid, faalangst en een laag zelfbeeld. Zo kun je weer vol vertrouwen in jezelf stappen vooruit gaan zetten. Je krijgt weer zin in het leven, voelt je krachtig en sprankelend. Vol energie!

Creatrix® is een snelle en pijnloze methodiek, je hoeft niet jouw oude pijn of boosheid weer opnieuw te doorleven. Het gaat erom wat jou nu, op dit moment, in de weg staat. Wat je nu tegenhoudt.

Twijfel je of het je écht gaat helpen? Ik geef je 100% garantie op een blijvend resultaat.

Vraag een inspiratiesessie aan. Dit duurt een uur en kost € 95,- (inclusief BTW).

Over YourYou

Ik ben Irna Evers, het gezicht achter YourYou. Ook ik heb jarenlang rondgelopen met een verlammende onzekerheid. Ondanks mijn bezoeken aan een psycholoog, coaching, emotioneel lichaamswerk, healingsessies, yoga, opstellingenwerk en mindfullness bleef ik het gevoel houden dat ik er niet toe deed. Dat ik niet werd gezien en dat ik datgene wat ik diep in mijn hart graag wilde niet kon.

Uiteindelijk belandde ik tot twee keer toe in een burn-out. Uitgeput, moe gestreden, mijn brein en mijn lijf waren helemaal op.

Ik vond mijn ware zelf terug toen ik zelf het Creatrix® programma ging volgen. Er ging een hele wereld voor me open! Een wereld waarin ik eindelijk kon doen en laten wat ik zelf wilde, zonder dat mijn eigen belemmerende overtuigingen me tegenhielden.

Inmiddels help ik al jaren vrouwen die met dezelfde problemen kampen, en met groot succes. Mijn deur staat voor je open om ook jou te verlichten. Laten we samen jouw onzekerheid voor eens en altijd aan gaan pakken!

YourYou
× Hoe kan ik je helpen?