Van onzekerheid en belemmeringen naar kracht, energie en vertrouwen

Je voelt je niet goed genoeg. Dat je er niet toe doet. Je bent bang om fouten te maken en daardoor voel je je angstig en onzeker. Je bent een pleaser die zich overal verantwoordelijk voor voelt en het iedereen naar de zin wil maken.

“Kun je dit nog even voor me doen?”
“Natuurlijk!” Je zegt het automatisch, zonder er ook maar een seconde over na te denken. Terwijl je het klusje uitvoert baal je dat je dat altijd doet. Degene die het aan je vroeg is namelijk al naar huis terwijl jij nog zit te ploeteren. De hele nacht lig je weer te piekeren omdat het je maar niet lukt om nee te zeggen.

Herken jij jezelf hierin? Dan leef je onder het juk van jouw emotionele blokkades en belemmerde overtuigingen. Je voelt je ongetwijfeld ook uitgeput en je snakt naar meer rust in je hoofd en je leven.

Met Creatrix® help ik je voor eens en voor altijd van die frustrerende gevoelens en eeuwige vermoeidheid af.

YourYou

De gratis masterclass over de Creatrix® methode

Na het kijken van deze masterclass

Weet je wat de Creatrix® methode is en is je duidelijk wat je nodig hebt om jouw emotionele juk definitief af te schudden.

Weet je hoe jij je binnen 2 maanden (100% garantie!) veel lichter, vrijer en gelukkig zal voelen. Voor de rest van je leven.

Heb je een Creatrix® sessie ervaren.

“Ik was een vrouw die niet goed tot haar recht kwam en daar leed ik aan. Nu voel ik veel meer ruimte, ik ben blij, zorgelozer, heb zelfvertrouwen en ik kan nu mijn grenzen aangeven op een goede manier. Er is geen stopbord meer, maar een snelweg! Ik ben aan het gassen!”
—Astrid—

Met deze problemen kan ik je helpen

Onzekerheid

Meer info

Burn-out

Geen nee kunnen zeggen

Ongelukkige gevoelens

Teveel drukte in je hoofd

“Sinds het traject met Irna kan ik me niet meer voorstellen dat ik zo ontzettend vaak op een dag negatieve gedachten, emoties en zelfkritiek had. Dat leidde soms tot een zwaar of moedeloos gevoel, dat me als het ware lamlegde. Het voelt nu een stuk rustiger en ik kan me meer bezighouden met wat ik wil bereiken, wat ik leuk vind en daar stappen in zetten zonder teruggefloten te worden door mijn ‘innerlijke saboteur’. Tegelijkertijd voel ik me nog gewoon mezelf, maar dan een vrijere, luchtiger versie. Die ontspannener is, ook in het gezin.
—Janine—

Bekijk de gratis masterclass om te begrijpen hoe ik je met Creatrix® kan helpen

Deze vrouwen gingen je voor

Wie ben ik?

Ik ben Irna Evers, Creatrix® Transformologist® en eigenaresse van YourYou. Ik weet hoe jij je voelt, want ik heb me jarenlang ook zo gevoeld.

Van psycholoog tot een coach, van emotioneel lichaamswerk, healingsessie, yoga, opstellingenwerk en mindfulness, ik heb het allemaal geprobeerd om me beter te voelen. Om van mijn diepgewortelde overtuigingen en angsten af te komen. Het hielp wel, maar dit was nooit blijvend. Ik viel steeds weer terug in mijn oude patronen.

Uiteindelijk kwam ik bij de Creatrix® methode uit en kon ik mezelf eindelijk bevrijden. Ik deed de opleiding tot Creatrix® Transformoligist® bij het Instuut of Women International Australia en sindsdien help ik vrouwen om zich te bevrijden van hun faalangst, angst voor afwijzing, verlatingsangst en nog veel meer.

YourYou

Bekijk de gratis masterclass om te begrijpen hoe ik je met Creatrix® kan helpen

× Hoe kan ik je helpen?