Wil jij gegarandeerd resultaat met Creatrix©?

Boek nu je Online Inspiratie Sessie

Wil jij gegarandeerd resultaat met Creatrix©?

Boek nu je Online Inspiratie Sessie

Ontdek in de Online Inspiratie Sessie hoe jij jouw cirkel met herhalende patronen blijvend kunt doorbreken

Herken je dit?

Je voelt je vaak niet goed genoeg

Je hebt het gevoel dat je er niet toe doet

Je bent bang om fouten te maken en voel je je daardoor angstig en onzeker

Je bent een pleaser en wilt graag anderen tevreden stellen

Je voelt je verantwoordelijk voor iedereen en zet je hun behoeften vaak boven die van jezelf

Je vind het moeilijk om nee te zeggen

Je hebt de neiging om over je eigen grenzen heen te gaan en jezelf te veel te belasten

Je voelt je constant uitgeput, zowel fysiek als emotioneel

Zet de stap naar een licht, vrij en happy leven

Vol zelfvertrouwen, innerlijke rust en vervulling.

Met deze Online Inspiratie Sessie zet jij de eerste stap naar de beste versie van jezelf, licht, vrij en vol energie.

Na de Inspiratie sessie weet je:

Wat jou tegenhoudt en belemmert

Wat jouw bewuste én onbewuste blokkades, overtuigingen en angsten zijn die dat veroorzaken

Wat jij nodig hebt om daar vanaf te komen

Wat de impact van deze issues op jouw leven is

Wat jij anders wil doen als je deze issues kwijt bent

Hoe het voor je is om kort te ervaren deze issues kwijt te zijn

Hoe jij je binnen 2 maanden (100% garantie!) veel lichter, vrijer en gelukkig zal voelen. Voor de rest van je leven

Alles over de aanpak binnen een Creatrix traject van YourYou

Deze Online Inspiratie Sessie van ongeveer een uur volg je vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving. 

De kosten zijn € 95,- incl. BTW

Deze vrouwen gingen je voor:

Anne zegt:

“He Irna, ik heb vandaag mijn droombaan aangeboden gekregen en moest direct aan jou denken! Ik vind het fantastisch dat ik nog steeds 3 jaar na Creatrix 100% in mijn eigen kracht sta en dat het gelukkige leven dat ik voor mezelf zie mij tegemoet komt. Ik mag vanaf 12 juni aan de slag als subsidieadviseur bij een fonds!! Ik ga meeschrijven met het cultuurbeleid, financiële middelen verdelen en heel veel cultuur bezoeken. Mega happy en ook dank aan jou! Ik hoop dat je nog heel veel vrouwen mag helpen en dat ze JA zeggen tegen dit geluksgevoel.”

Ans zegt:

“Voordat ik bij Irna terecht kwam, zat ik een hele poos niet lekker in mijn vel. Dit kwam door gebeurtenissen in het verleden, narcistische ervaringen in een relatie waar ik 7 jaar mee te dealen heb gehad. Dit heeft me op de dag van vandaag veranderd. 

Uiteindelijk toch de kracht genomen om voor mezelf te kiezen en een einde aan deze relatie te maken. 

Na dit alles heb ik een lieve vent leren kennen waar ik ziels gelukkig mee ben. Samen hebben we een zoontje mogen krijgen. Ondanks dat ik me ontzettend gelukkig hoorde te voelen, bleef ik zitten met het verleden. Snel geprikkeld, veel malen/denken, alsof ik alles van een afstand bekeek, onzeker en nog zo veel meer!

Ik kwam via facebook terecht bij Irna, en ik dacht, wat als dit zou helpen? 
Ik heb het geprobeerd ondanks alle twijfels.  In het begin dacht ik, gaat dit me wel helpen? Maar naarmate ik verder kwam in het proces, merkte ik aan mezelf dat ik minder snel geprikkeld raakte. Wanneer dit wel het geval was, ik het weer makkelijk van me af kon zetten. Niet meer constant malen in mijn hoofd. En uiteindelijk, alle problemen (en dat waren er veel) waar ik mee dealde waren geen problemen meer.

Ik kan weer oprecht blij zijn! Waarvan ik niet had gedacht, dit ooit nog te mogen voelen.”

“Lieve Irna, ik zit op het vliegveld, op naar Zweden. En deze keer stuur ik het je maar eens i.p.v. dat het weer door m’n hoofd schiet, want wauw Irna, wat hebben jij en Creatrix mijn leven veranderd! Nog steeds voelt het regelmatig onwerkelijk en nog steeds leer ik dagelijks, grijns ik wanneer ik besef hoe ik andere keuzes maak, maar bovenal: wat ben ik een gelukkige vrouw die geleerd heeft trouw te zijn aan zichzelf. Wat een cadeau

Tryntsje zegt:

“Eigenlijk wist ik nooit beter dan dat bepaalde ‘donkere wolken’ nu eenmaal bij mij hoorden. Zoals woede, frustratie en het gevoel niet gehoord te worden. Daar kon ik best mee functioneren, maar echt helemaal vrij voelde ik me nooit. Toen ik een artikel over YourYou ging schrijven, herkende ik heel veel in het verhaal van Irna, het liet me niet los. 

Al na één sessie voelde ik verlichting, ook fysiek, alsof er een laagje was weggehaald. Na enkele sessies voelde het soms nog wat surrealistisch, dat die donkere wolken er niet meer waren, ‘dat kan toch niet?’ Geloof me, het kan dus wel!”

Eva zegt:

“Al vanaf de middelbare school zeulde ik met ‘issues’. Het overal verantwoordelijk voor voelen, het overdenken, niet tot rust kunnen komen. Veel pijn voelen en meedragen. Ben ik wel goed genoeg? Doe ik er wel toe? Ongelooflijke bewijsdrang en onzekerheid. 

Met vallen en opkrabbelen ben ik een eind gekomen, maar nooit met een blijvend gevoel of het gevoel waarbij ik dacht: Ja! Ik voel me goed! 

Na het Creatrix® traject bij Irna zou ik het wel van de daken willen schreeuwen: Ik ben vrij! Ik lééf! En dat klinkt bizar, maar het voelt voor het eerst sinds lange tijd dat het echt ík ben die leeft! Niet iemand die anderen willen zien, maar de echte Eva. 

De grote uitdaging is inmiddels begonnen: ik reageer van voel me anders, ik ben namelijk veranderd, maar de wereld niet. Ik stel grenzen en blijf trouw aan mijzelf. Ik hoef niemand meer iets te bewijzen, maar deze uitdaging, die ga ik voor mijzelf aan!”

Nelleke zegt:

 “Het traject was kort en krachtig. Precies één zomervakantie had ik nodig om de 41 jaar opgebouwde shit op te ruimen. De verandering voelde groots en heel klein tegelijk. Het voelden als een shock en tegelijkertijd was er niets veranderd. Het voelde super intens en makkelijk. Het doel voelde onbereikbaar ver en tegelijkertijd zo direct voor m’n neus en behaald.”

Iris zegt:

“Na iedere sessie voelde ik me lichter worden. De negatieve gedachten van mijn issues waren niet verdwenen maar zodra ze er waren kon ik ze zo snel opzij schuiven en ik kreeg ook veel meer positieve gedachten. 

Van mijn omgeving kreeg ik ook zulke leuke reacties: “Wat zie je er goed uit”, “Je straalt!”, “Het gaat echt weer goed met je he?” 

Nu, 5 sessies later, voel ik me vrolijker en vrijer en lichter. Ik ben liever voor mezelf geworden en mijn negatieve gedachten en angsten zijn zoveel minder drukkend in mijn leven aanwezig. Ik ben weer geworden zoals ik wil zijn, lekker gek doen met mijn gezin.”

Hallo mijn naam is Irna Evers

Ik ben gecertificeerd Creatrix® Transformologist®. Ik heb de opleiding gevolgd bij het Institute of Women International Australia.

Daarvoor saboteerde ik mezelf  tot ik een burn-out kreeg, maar die wake-up call veranderde alles. Ik nam eigenaarschap over mijn leven en besloot dat het tijd was voor een echte verandering.

Tijdens mijn opleiding voor Creatrix® Transformologist® heb ik al mijn emotionele en mentale blokkades getransformeerd. Nu help ik andere vrouwen die zich net zo voelen als ik toen. Ik doe mijn werk reizend vanaf de mooiste pleken op aarde.

Ik kan jou helpen jezelf te bevrijden van angsten en overtuigingen zoals faalangst, angst voor afwijzing en verlatingsangst. En dat zonder dat je die pijn opnieuw hoeft te ervaren. Met de krachtige methodiek van Creatrix® richt ik me specifiek op het totale VROUWZIJN.

Samen kunnen we jouw innerlijke kracht herontdekken, zodat jij net als ik je droomleven kunt gaan leven.

Mocht je toch nog vragen of twijfel hebben, dan kun je mij ook altijd whatsappen of bellen op 06-16026323.

× Hoe kan ik je helpen?