Moeder Zijn

door | mei 13, 2022 | Berichten | 0 Reacties

Noodkreet van een moeder die een kind heeft dat haar niet wil zien: “Kon ik maar een keer moeder zijn zoals ik had gedroomd toen ik haar kreeg”. 

Hoe raak je die snerpende pijn kwijt?

Door de cirkel van je eigen overtuigingen te doorbreken!

Gratis Online Masterclass voor vrouwen 

Heb je alles al geprobeerd? Therapie, coaching, healing… en val je steeds weer terug in de snerpende moederpijn en ga je daardoor telkens weer helemaal stuk?

Met mijn Creatrix(R) programma kan ik je helpen jezelf hiervan te bevrijden! Pijnloos, snel en met 100% garantie op de outcome.

Ben jij moeder en heb je een kind dat jóu niet wil zien? Of kun je of mag je jouw kind niet zien? Ben je verscheurd door verdriet om je kind? Voel je dagelijks de pijn van dit onnatuurlijke diepe gemis? En denk je dat je een slechte moeder bent en nooit meer de kans krijgt het tegendeel te bewijzen? Gaat het dagelijks door je hoofd als: ‘’Ik doe er niet toe voor mijn kind’ of ‘Ik ben een slechte moeder’ en ‘Ik kan zo helemaal geen moeder zijn’?

Dat zijn de triggers in jezelf waardoor je steeds weer de ongelooflijk pijn in jezelf voelt! Je voelt de diepe pijn van afgesneden zijn en je voelt een zwaar blok in je maag en een zware beklemmende druk op je borst. Deze pijn van gemis kun je bijna niet dragen. En het giert door je lijf als je kind jarig is, of op je eigen verjaardag, moederdag en andere speciale dagen. Je gaat op zo’n dag echt kapot!

Sinds ik mezelf van deze beperkende   overtuigingen en emotionele blokkades met Creatrix(R) heb bevrijd is het leven ondanks dit gemis vrij, zacht en heel. Ik ben nu dicht bij mezelf en ik voel me moeder, een goede moeder. En ik voel vooral de liefde voor mijn dochter, dat ik haar haar eigen pad mag laten gaan. Ieder mens is uniek en iedereen is het waard zichzelf te mogen zijn en eigen keuzes te maken. 

Én ik weet dat als mijn dochter zover is, dan zal ik er voor haar zijn. Vol liefde, als moeder in de beste versie van zichzelf.

De verjaardagen en feestdagen zijn nu o.k. Natuurlijk voel ik verdriet dat het is zoals het is, alleen word ik niet meer getriggerd in mijn pijn en ik ga niet meer kapot. Ik accepteer dat het is wat het is. En wat er ook gebeurt ik voel me een goede moeder!

Wil je ook van die snerpende pijn af?

Ik kan je helpen, zoals ik daar ook bij geholpen ben, met Creatrix(R).

Met mijn Creatrix(R)-programma kan ik je helpen deze overtuigingen en blokkades te transformeren. Zodat je er niet meer in word getriggerd en je de zachtheid ervaart van dat moeder-zijn iets oers is dat altijd blijft. Een moeder in de beste versie van jezelf. En een voorbeeld voor je kind. Wat er ook gebeurt.

www.YourYou.eu

irnaevers@live.nl

0616026323

#psychologydonedifferently #unblockingwomen #creatrixit #settingwomensheartsfree

#YourYou

× Hoe kan ik je helpen?