Alles overdenken. Hoe stop je dat? 

door | mei 6, 2022 | Berichten | 0 Reacties

Door patronen in JEZELF te doorbreken!

Gratis Online Masterclass voor vrouwen

https://www.irnaevers.nl/gratis-masterclas

Betrap je jezelf er steeds weer op dat je alltijd alles overdenkt?

Dat zelfs als alles in je JA zegt, in hart, in je intuïtie, in iedere vezel…dat je jezelf dan nóg steeds hierover vanalles afvraagt en twijfelt en weer alles opnieuw en opnieuw analyseert?

Dit was een van de grootste issues van mijn cliënt. Ze is leidinggevende en ze heeft als opdracht mensen in hun hun kracht te zetten.

Ook al is ze heel goed in wat ze doet, vaak worstelt ze met haar eigen interne conflicten die zijn veroorzaakt doordat ze alles extreem veelvuldig overdenkt en geen vertrouwen heeft in zichzelf.

Dit kom ik bij heel veel vrouwen tegen. Vooral bij vrouwen die het verschil willen maken. We verlangen er zó naar het verschil te maken dat we aan het overdenken slaan omdat we niet willen verzaken, zeker als we anderen willen helpen.

Als het er op aankomt, dan is het steeds weer overdenken van alles zo overweldigend dat we daardoor de dingen niet voor elkaar krijgen.

En: Zodra mijn cliënt met Creatrix(R) van ‘het alles overdenken’ en ‘gebrek aan vertrouwen’ was verlost, handelt en gedraagt ze zich vanuit VERTROUWEN en zeker niet altijd vanuit haar logica. 

Ze geeft nu leiding vanuit haar eigen flow, luisterend naar haar hart. Vrij, licht en vol inspiratie en energie! Met geweldige resultaten!

Hoe WEERHOUDT alles overdenken JOU in je leven?

Wil je dat anders? 

Doe dan eens de gratis Online Masterclass waarin je hoort hoe je dat kunt veranderen.

Leg gerust contact met me!

wwwYourYou

irnaevers@live.nl

0616026323

#psychologydonedifferently #unblockingwomen #creatrixit #settingwomensheartsfree

#YourYou

× Hoe kan ik je helpen?