Yes, het is gelukt!

Je bent aangemeld voor mijn gratis masterclass over Creatix®.

Vergeet niet de datum en tijd in je agenda te noteren. 

Let op: Ik hecht veel waarde aan zowel mijn eigen tijd als die van jou. Daarom zal de masterclass waardevolle en concrete informatie van +/- 35 minuten bevatten. Om het meeste uit deze sessie te halen, reken ik op jouw toewijding om live aanwezig te zijn. 

Dus leg pen en papier klaar zodat je notities kunt maken. Schrijf ook jouw vragen op zodat ik je deze later kan beantwoorden.

Voordat je gaat…

Omdat het nog eventjes duurt tot mijn Masterclass, wil ik je nog iets extra’s aanbieden. Als jij last hebt van overtuigingen zoals: Ik doe er niet toe, ik mag er niet zijn, ik word niet gezien, ik kan het niet (of andere overtuigingen). Dan is mijn e-book: Female Empowerment, jouw eerste stappen om IK BEN NIET GOED GENOEG te OVERWINNEN iets voor jou! 

Een e-book met waardevolle informatie en praktische opdrachten die ik heb geschreven om jou te helpen. Om te investeren in jezelf en te leren wat voor jou het verschil kan maken. Dit e-book helpt je aan een helder beeld van de issues die jou tot nu toe hebben tegengehouden en je in de stress, onzekerheid en angst hebben gehouden. Ook help ik je concrete stappen te zetten die jou in staat stellen je leven te veranderen.

× Hoe kan ik je helpen?