ZIT JE NIET LEKKER IN JE VEL?

door | aug 20, 2021 | Meetings | 0 Reacties

Live Women Empowerment Meeting
Met privé 1 op 1 Issue Gesprek
Dinsdag 31 augustus, 20:00-21:30 uur
Centrum Zwolle
Kosten € 10,-
Aanmelden: irnaevers@live.nl

Deze meeting is echt iets voor jou als je worstelt met angst, onzekerheid, vermoeidheid, uitputting, onrust, drukte in je hoofd en standje overleven.

Dat kan komen door je emotionele en mentale overtuigingen. Zoals bijvoorbeeld: Ik kan het niet, Ik doe het niet goed, Ik doe er niet toe, Ik ben het niet waard, Ik ben overal verantwoordelijk voor. En de interne criticus waarmee je jezelf omlaag haalt en tegenhoudt te doen wat je het liefst zou willen doen en te zijn wie je werkelijk bent.

Deze issues zijn ontstaan door gebeurtenissen of opvoeding. En je ze kunt hebben overerfd door onopgeloste trauma’s uit je voorouderlijke bloedlijn.

Je hoort alles over Creatrix(R) en hoe ik je daarmee kan helpen jezelf te bevrijden van jouw issues. Snel, zonder het opnieuw doorleven van deze pijn en met 100% garantie op een blijvende outcome!

In een aansluitend persoonlijk 1 op 1 issue gesprek kijk ik samen met jou wat jouw worstelingen zijn, welke blokkades jou belemmeren en wat de impact hiervan op jouw leven is. 

Aan het eind van de avond weet je wat jouw afremt blij en vrij te leven. Ook weet je hoe je dit kunt oplossen en hoe het je leven zal verbeteren.

Er zullen enkele ex cliëntes aanwezig zijn die hun ervaringen met je delen.

Wil je zicht op jouw issues én hoe je die, als je wil, kun aanpakken in het Creatrix®-programma van YourYou? Kom dan naar deze meeting

× Hoe kan ik je helpen?