Wie ben ik zonder mijn issues?

door | jul 24, 2021 | Meetings | 0 Reacties

Online masterclass
Dinsdag 27 juli, 20:00 uur
Aanmelden: irnaevers@live.nl
Kosten € 10,-

Een van mijn cliënten kwam bij me met issues als: “Ik durf mijzelf niet te worden”, “Ik doe het wel weer alleen”, “Ik word niet begrepen” en “Het gaat me toch niet lukken”, 

Al na haar 2e sessie vertelde ze me: “De issues zijn wég, ze zijn er echt niet meer. Ik kan er ook niet meer bijkomen!”. 

En verder: “Ik heb nu écht rust in mijn hoofd, en ik maak me niet meer druk. En ja! Ik ben alleen en dat is helemaal goed! Ik heb het goed met mezelf”.

Loop jij ook met issues rond waardoor je je zelf tegenhoudt te zijn wie je bent en te doen wat je het liefst zou willen?

Ben je jezelf daardoor helemaal kwijt? Weet je niet meer wie je was en durf je nu niet meer jezelf te worden?

Dan is deze workshop iets voor jou!

In deze workshop hoor je meer over angsten, beperkende overtuigingen en blokkades die je kunt hebben overerfd door onopgeloste trauma’s uit je voorouderlijke bloedlijn. Epigenetisch onderzoek toont dat aan. Je kunt dus inderdaad rondlopen met een angst of overtuiging die NIET VAN JOU is. 

Ook vertel ik je over Creatrix(R) en hoe ik je daarmee kan helpen jezelf te bevrijden. Snel, zonder het opnieuw doorleven van deze pijn en met 100% garantie op een blijvende outcome!

Ik vertel je over de verschillen tussen het mannen- en vrouwenbrein.

Wat gebeurt er eigenlijk precies tijdens je cyclus? Hoe zit het met je onderbewustzijn en je bewustzijn? Waar liggen jouw valkuilen en kwaliteiten als vrouw? Én: waarom vallen zoveel vrouwen na hun therapie of coachingstraject, na een tijdje weer terug? 

Je krijgt zicht op jouw issues én hoe je die, als je wil, kun aanpakken in een Creatrix®-programma met één-op-één-sessies.

#creatrixit #settingwomenfree #settingheartsfree #YourYou

× Hoe kan ik je helpen?