Van Burn-out naar Burn-out proof

door | mrt 12, 2022 | Meetings | 0 Reacties

Live Online Workshop
21 maart, 19:30-21:00 uur
Kosten € 10,-
Aanmelden irnaevers@live.nl

Ken jij je ‘apen en beren’ ook? 

Door mijn eigen issues maakte ik de ander altijd belangrijker dan mijzelf, ik offerde me op en deed alles om goedkeuring van de ander te krijgen en ik kon geen nee zeggen.

De aardige, flexibele, altijd voor iedereen klaarstaande Irna putte zichzelf daardoor helemaal uit. Ik kreeg een burn-out. Twee keer.

‘Ik doe er niet toe’, ‘ik mag de ander niet teleurstellen’, ‘ik moet het doen’, ‘wat denken ze van mij’, ‘ik voel me overal verantwoordelijk voor’, ‘angst om verlaten te worden’

Met mijn hoofd wist ik wel dat dit niet zo was, maar toch VOELDE ik het.

Ik had al van alles gedaan om dit op te lossen! Bijna 20 jaar lang deed ik coaching trajecten, therapie, ging ik naar healers en mediums. Het hielp even…en dan was ik weer terug bij af. 

Ken je dat? 5 stappen vooruit en 4 weer terug.

Ik was me in die 20 jaar wel steeds bewuster geworden van mijn apen en beren! Maar…hoe kwam ik er van af?

Ik kwam de methode tegen die wél werkte. Creatrix. En daarmee verloste ik mijzelf voor eens en altijd van alle mentale en emotionele apen en beren. 

En nu ervaar ik rust, ruimte, vrijheid en energie! Ik voel me happy!

Ik heb de opleiding gevolg om deze methode te leren. En nu help ik vrouwen zich zelf te bevrijden van hun apen en beren.

In deze workshop vertel ik je asn de hand van mijn eigen verhaal hoe de methode Creatrix werkt en wat het voor jou kan betekenen.

Ik los deze avond geen blokkades voor je op. Je krijgt wél een heel goed beeld van jouw eigen issues en wat er nodig is om ze op te lossen

#creatrixit #UnblockingWomen #PsychologyDoneDifferently #settingwomensheartsfree #YourYou

× Hoe kan ik je helpen?