When you work on your trauma, you choose to not pass it on to next generations

door | apr 16, 2022 | Berichten | 0 Reacties

Vrouwen  kunnen zich van hun overerfde trauma’s bevrijden.
Daarmee doorbreken  ze dat trauma’s worden doorgeven aan toekomstige generaties.
Stel je eens voor wat er zou gebeuren als kinderen geboren worden uit moeders die hun overerfde trauma’s kwijt zijn en deze niet meer kunnen doorgeven aan volgende generaties…
Welk effect zal het hebben op de wereld als we ons niet meer onbewust laten sturen door angsten, woede, overtuigingen en trauma’s maar door rust, vrijheid, liefde en vertrouwen?

Trauma’s erven
We erven veel meer dan alleen de neus, de kleur van de ogen of kromme pink van onze grootouders!!
De Epigenetische wetenschap bewijst dat onze genen voorgeprogrammeerd zijn met emotionele bagage en ervaren trauma’s van vele generaties voor ons.

Epigenetisch? 
Dat zijn onopgeloste trauma’s die we hebben overerfd uit onze voorouderlijke bloedlijn. Trauma’s kunnen zijn doorgegeven via ons DNA en we kunnen er last van hebben zonder dat we ons ervan bewust zijn. Dat is wetenschappelijk aangetoond.
We kunnen angsten, beperkende overtuigingen en blokkades hebben overerfd via onze voorouderlijke bloedlijn. De (onbewuste) trauma’s, mentale overtuigingen en angsten die in jou aanwezig zijn hebben invloed op hoe jij je voelt, uit en gedraagt.

Trauma’s, angsten, blokkades en overtuigingen
Je kunt dus rondlopen met een angst of overtuiging die NIET VAN JOU is, maar er bewust of onbewust wel heel veel last van hebben.
Voorbeelden van trauma’s, angsten, blokkades en overtuigingen zijn: 
angst om verlaten te worden, angst om dood te gaan, faalangst, ik kan het niet, ik ben niet goed genoeg, ik mag er niet zijn, ik doe er niet toe.
En zo zijn er nog veel meer.

Jezelf helen
Dit is wat je je hele leven onbewust kan hebben tegengehouden voluit te leven en te zijn wie je in essentie bent.
Samen met onze eigen levenservaringen kunnen we hierdoor in ons leven overweldigd worden.
Als vrouw kunt jij het doorgeven van trauma’s aan volgende generaties doorbreken!
Door jezelf te helen.

Therapie, coaching, training, healing, mindfullness
Als je begrijpt dat alle emoties die je momenteel ervaart in je hoofd, hart en ziel, niet alleen de jouwe zijn maar ook overtuigingen, blokkades, trauma’s en emoties die onderdeel zijn van onze programmering diep in onze genen, doorgegeven door voorgaande generaties, dan is dát de eerste stap richting heling.
Veel vrouwen hebben vaak al vanalles gedaan om te helen. Therapie, coaching, training, healing, mindfullnes…
Het heeft ze zeker wel even geholpen, ze zijn zich er bewuster van geworden en hebben tools gekregen om er mee om te gaan. Maar na een tijdje vielen ze weer terug in hun oude patronen, in hun pijn. En dan begint de cirkel opnieuw.

Vrouwenbrein, Vrouwzijn
Hoe komt het dat juist vrouwen vaak weer terugvallen na deze trajecten? In het verleden zijn methodes en therapieën ontwikkeld door mannen, voor mannen. Maar het vrouwenbrein werkt zoveel anders dan het mannenbrein.
Dat is de reden waarom vrouwen zo vaak niet blijvend zijn geholpen.
Er zijn vele tools en programma’s die jouw angsten en blokkades aanpakken. Maar die gaan niet diep genoeg om je te verlossen van alle overerfde angsten, trauma’s, overtuigingen en emoties. Die zijn de werkelijke reden dat je steeds weer terugvalt en vast blijft zitten.

Methodiek voor vrouwen
Daarom hebben wij vrouwen een methodiek nodig die gebaseerd is op de wetenschap van EPIGENETICA!
Een methodiek specifiek gericht op onze vrouwelijke mind, emoties en hormonen.
Een methodiek voor vrouwen, die ervoor kiezen de toxische patronen die generatie op generatie zijn doorgegeven te doorbreken en te stoppen door zichzelf er van te bevrijden.

Vroeger
We weten dat vrouwen vroeger minderwaardig waren ten opzichte van mannen. Nog niet zo lang geleden hadden vrouwen geen stemrecht. En als er verder teruggaan in de tijd werden vrouwen die zich onderscheidden en de waarheid spraken al snel als heks gezien. Sommigen werden zelfs verbrand. Vrouwen waren ondergeschikt, werden mishandeld, verkracht, vernederd en onderdrukt.
Er waren oorlogen, ziekte en overheersingen door de eeuwen heen. De stress, angst, woede, pijn en nog veel meer trauma die door dit alles is ontstaan is in het DNA terecht gekomen en kon doorgegeven worden aan volgende generaties.

CREATRIX®
Loop jij met pijn, verdriet of grote angst rond ? En heb je geen idee hoe dit is ontstaan? Dan kun je dit dus hebben overerfd. En geloof me, ik weet uit eigen ervaring, dit raak je niet vanzelf kwijt.
CREATRIX® is de ENIGE tool die specifiek voor vrouwen is en die is gebaseerd op de epigenetische wetenschap.
Als je jezelf wil bevrijden van alle sh#t uit het verleden die in je DNA zit, alle sh#t die je hebt gekregen door opvoeding en levenservaringen…
Dan heb je CREATRIX® nodig!

Als je echt rust in je hoofd wil…
Dan heb je CREATRIX® nodig!

Als je een echte diepe blijvende transformatie wil…
Dan heb je CREATRIX® nodig!

Doorbroken cirkels
De vrouwen die geheeld zijn zorgen voor een nieuwe toekomst voor alle volgende generaties in hun familielijn.
Stel je eens voor wat het betekent als vrouwen vrij van trauma’s, angsten, belemmerende overtuigingen en emotionele blokkades hun kinderen opvoeden. Dat dochters en zonen deze issues niet meer doorgeven wordt door geboorte en opvoeding. Als deze ‘intergenerational circles’ zijn doorbroken? 

Ongelijk én gelijkwaardig
Voor mij zijn dit de stapjes naar een betere wereld waarin vrouwen vanuit hun ongelijkheid aan mannen, in gelijkwaardigheid kunnen leven, functioneren, opvoeden, het leven leven!
Vanuit hun kracht. Vanuit de beste versie van zichzelf zijn ze ook de beste moeder voor hun kinderen, de beste vrouw voor hun man, de beste vriendin, de beste collega, enz.
Hier ligt voor mij een bijdrage in de verandering voor een betere wereld. Ik ben dankbaar en trots dat ik vrouwen mag én kan helpen zichzelf van hun sh#t te bevrijden. Diep in mijn hart voel ik dat daar de verandering naar meer liefde in deze wereld begint.

Met CREATRIX® kunnen we de eerste stappen zetten. 
Want Creatrix(R) werkt WEL voor VROUWEN! 
SNEL, PIJNLOOS en MET 100% GARANTIE OP EEN BLIJVEND RESULTAAT.

Misschien wil je hier meer over weten?
In de gratis Online Masterclass op mijn website vertel ik er alles over. Welkom!
https://www.irnaevers.nl/gratis-masterclass/

#psychologydonedifferently #unblockingwomen #creatrixit #settingwomensheartsfree
#YourYou

× Hoe kan ik je helpen?