VAN WELKE BAAN DROOM JIJ?

door | aug 29, 2021 | Berichten | 0 Reacties

Hoe dichtbij ben je al? Of misschien geniet je al van je droombaan, zoals ik?

Ruim twee jaar geleden gooide ik het roer om. 
Ik starte mijn eigen praktijk YourYou en kan nu reizend mijn werk doen! Vrouwen helpend zichzelf te bevrijden van hun blokkades waardoor ze, net als ik weer vrij, blij en happy zijn.
Ik leef mijn droombaan!

Je droombaan bereiken, dat kun JIJ ook!

Tot ruim twee jaar geleden had ik een leuke baan, dacht ik. Maar toch raakte ik er helemaal in uitgeput. Ik was doodmoe, ik stond in de standje overleven. En kreeg een burn-out.

Aan de buitenkant zag je dat niet. Iedereen zag een sterke vrouw die wist wat ze wilde.

Maar ik voelde me klein, verantwoordelijk voor alles en iedereen, deed wat er van me verwacht werd, voelde me minder dan een ander. Ik was een raspleaser. Alles moest perfect. Mijn hoofd draaide overuren. Ik zat vol onrust en rende van hot naar her.

En dát ben ik allemaal kwijtgeraakt dankzij Creatrix®. In enkele weken tijd. Wat een enorme bevrijding was dat!

Tijdens de opleiding bij Institute of Women International, 2,5 jaar geleden, pakte ik alle emotionele en belemmerende overtuigingen waardoor ik me als een raspleaser gedroeg, aan. Ik raakte ze kwijt. 100%, snel en definitief. 

Vanaf dat moment heb ik rust in mijn hoofd, Ben ik vrij van stress en kan ik de controle loslaten, ontspannen, nee zeggen. Ik ben de onzekerheid en twijfel kwijt. Ik luister naar mijn hart en
zet mezelf op 1.

Dankzij Creatrix® ben ik verlatingsangst kwijt en durf ik relaties aan te gaan vanuit vertrouwen. Ik ben het gevoel kwijt er niet toe te doen, er niet te mogen zijn waardoor ik me klein en onbeduidend voelde. 

Ik voel nu kracht, zelfvertrouwen en dat ik van betekenis kan zijn.

Creatrix® veranderde mijn leven. Totaal.

Ik ben nog elke dag blij dat ik deze keuze heb gemaakt, want sindsdien volg ik mijn hart. Er is niets in mij dat mij tegenhoudt te doen wat ik wil. Licht, vrij, helder, happy en vol energie.

Door deze mooie energie, door te leven vanuit mijn hart, stroomt het, en resoneer ik op de wereld om me heen en de wereld om me heen op mij. Een heerlijke flow.

Zeker ook in mijn werk! Want als je kern bevrijdt is van blokkades resoneer je puur en authentiek op de wereld om je heen. Jouw ‘heartset’ weet wat goed is voor jouw, en dan komt wat jij wil en nodig hebt, naar je toe.

Wil jij een stap zetten naar je droombaan? Zet dat deze stap naar de beste versie van jezelf. Daar mag je het geheim ontsluiten naar jouw droombaan! 

Bekijk hier de GRATIS ONLINE MASTERCLASS 

Of maak een afspraak met mij

https://app.acuityscheduling.com/schedule.php?owner=17906465

× Hoe kan ik je helpen?