Uitgerust terug van vakantie?

door | aug 13, 2022 | Berichten | 0 Reacties

Jaren geleden keek ik maanden van te voren uit naar de vakantie. Ik sleepte mezelf van weekend naar weekend om bij te tanken voor de volgende werkweek. En zo redde ik het maar net tot de eerstvolgende vakantie. 

Vakantie. Ik hoopte dat ik daar mijn energie weer van terug zou krijgen. Drie weken relaxen, zwemmen, uit eten… niet te veel doen want ik was doodmoe. Ik wilde uitrusten. Uiteindelijk bleek na iedere vakantie opnieuw dat ik terug kwam met dezelfde stress en spanning. Dát maakte me moe. Niet het werk.

Ik kwam terecht bij een psycholoog, coaches, healers, trainingen en programma’s. Gelukkig leerde ik zodoende over mijn mentale en emotionele blokkades: IK DOE ER NIET TOE, IK DIE HET NOOIT GOED, HET MOET PERFECT, BANG WAT ANDEREN VAN ME DACHTEN. 

Deze issues zorgden ervoor dat ik anderen pleasde , altijd een tandje bijzette om goed genoeg te zijn en om het perfect te doen. Ik deed wat anderen van mij verwachtten. Daar raakte ik mezelf compleet door kwijt. Ik kreeg handvaten om het anders te doen. Maar na een tijdje kwamen mijn oude vertrouwde patronen weer terug.

Ik wist met mij hoofd wel dat het niet klopte wat ik dacht over mezelf. Maar dat voelde binnen in mij niet zo. Ik zag het mezelf steeds weer doen. Ik was er helemaal klaar mee. Ik had er alles voor over om daar vanaf voor eens en voor altijd vanaf te komen. Maar ik wist niet hoe.

Ik knalde in een burn-out.
En toen kwam Creatrix op mijn pad. Een methodiek ontwikkeld voor vrouwen. Deze methode verloste mij ECHT en BLIJVEND van mijn blokkades.
Het was een enorme bevrijding. Het voelde alsof ik ging vliegen…

Mijn energie kwam in no time terug, ik voelde me blij en krachtig. Ik was zo dicht bij mezelf gekomen dat het me geen enkele moeite koste om andere keuzes te maken en oplossingen te bedenken.

Het is een fijne, prettige methode die je in 3-5 weken van al je issues afhelpt: 
🍀 SNEL: je hoeft niet je pijn opnieuw te doorleven 
🍀 VEILIG: alle veranderingen in jezelf gebeuren door jezelf
🍀 GARANTIE op een BLIJVEND RESULTAAT

Ook hier ga je op reis, maar je komt gegarandeerd terug ZONDER je issues.

Ik ben opgeleid bij Institute of Women International en help nu als transformologist vrouwen zoals ik ook ooit geholpen ben.

Is dit iets voor jou?

In deze masterclass van 60 minuten hoor je hoe het werkt.

https://www.irnaevers.nl/gratis-masterclass/

Of maak een afspraak voor een kennismaking:

Irna Evers
Creatrix(R) Transformologist(R)
www.YourYou.eu 
irnaevers@live.nl
0616026323

#WomensHealthReImagined™
#PsychologyDoneDifferently #UnblockingWomen 
#CreatrixIt 
#SettingWomensHeartsFree
#settingwomenfree
#100% garantie 
#YourYou
#Maatwerk

× Hoe kan ik je helpen?