Mezelf terug vinden? Hoe dan?

door | jun 13, 2022 | Berichten | 0 Reacties

Doorbreek je eigen patronen!

Gratis Online Masterclass voor vrouwen 

Een van mijn cliënten kwam bij me met de vraag: “Mezelf terug vinden. Je schrijft er veel over. Maar hoe werkt dat dan? Eerlijk gezegd vind ik dat doodeng. Want wie ben ik dan eigenlijk. Hoe zal dat voor me zijn?

Mijn antwoord:  “Heel vertrouwd, vol herkenning, want je bent dan je authentieke jij. Liefdevol voor je zelf in de eerste plaats want dan kun je dat ook zijn voor anderen. Dat voel je je veilig en vrij, met rust in je hoofd en dan heb je veel meer energie!”

Ze had een aantal issues die haar belemmerden, zoals “Ik doe het wel weer alleen”, “Ik word niet begrepen” en “Het gaat me toch niet lukken”, Ik ben nooit goed genoeg” en “Bang om verlaten te worden”.

Daardoor was ze een pleaser, deed ze wat er van haar verwacht werd om aardig gevonden te worden, zette ze een tandje bij om goed genoeg te zijn, voelde ze zich schuldig als ze toch voor zichzelf koos.

Ze was zichzelf daardoor helemaal kwijt geraakt en doodmoe.

Al na haar 2e sessie vertelde ze me: “De issues zijn wég, ze zijn er echt niet meer. Ik kan er ook niet meer bijkomen!”. 

En: “Ik heb nu écht rust in mijn hoofd, en ik maak me niet meer druk. En ja! Ik ben alleen en dat is helemaal goed! Ik heb het goed met mezelf”.

Elke cliënt die ik mag helpen, elke sessie die we samen doen…het maakt me zó blij en dankbaar!

Loop jij ook met issues rond waardoor je je zelf tegenhoudt te zijn wie je bent en te doen wat je het liefst zou willen?

Ben je jezelf daardoor helemaal kwijt? 

Weet je niet meer wie je was en durf je nu niet meer jezelf te worden?

Dan is deze masterclass iets voor jou!

Je hoort meer over angsten, beperkende overtuigingen en blokkades die je kunt hebben overerfd door onopgeloste trauma’s uit je voorouderlijke bloedlijn. Epigenetisch onderzoek toont dat aan. Je kunt dus rondlopen met een angst of overtuiging die NIET VAN JOU is. 

Ook vertel ik je hoe ik je kan helpen jezelf hier van te bevrijden. Snel, zonder het opnieuw doorleven van deze pijn en met 100% garantie op een blijvende outcome!

Je hoort alles over de verschillen tussen het mannen- en vrouwenbrein.

Wat gebeurt er eigenlijk precies tijdens je cyclus? Hoe zit het met je onderbewustzijn en je bewustzijn? Waar liggen jouw valkuilen en kwaliteiten als vrouw? Én: waarom vallen zoveel vrouwen na hun therapie of coachingstraject, na een tijdje weer terug? 

Ik los geen concrete issues voor je op. Je krijgt zicht op jouw issues én hoe je die, als je écht wil, kun aanpakken in een YourYou-programma met één-op-één-sessies.

Zou dit iets voor jou kunnen zijn?

Maak dan een afspraak met me.

Dan kan ik je vertellen wat jou tegenhoudt, wat je bewuste én onbewuste belemmerende blokkades en angsten zijn.

Ik vertel je dan ook wat er nodig is om daar  vanaf te komen.

Zodat jij dicht bij jezelf en je échte verlangen terrecht komt.

Via deze link kun je een afspraak met me in plannen:

https://app.acuityscheduling.com/schedule.php?owner=17906465

irnaevers@live.nl

0616026323

www.YourYou.eu

#psychologydonedifferently #unblockingwomen #creatrixit #settingwomensheartsfree

#YourYou

× Hoe kan ik je helpen?