JE HEBT EEN HEEL LEVEN OM GELUKKIG TE ZIJN 

door | apr 18, 2022 | Berichten | 0 Reacties

Wacht niet op het geluk terwijl je steeds weer  in dezelfde patronen en gebeurtenissen terecht komt! DOE IETS! NU!

Ik vind het geweldig om met een cliënt te werken. Want ze zal daarna nooit haar eigen waarheid meer kwijtraken. Dat is zo’n grote kracht!

Het Creatrix(R) proces brengt haar naar de oorsprong van wat haar zo veel pijn geeft en haar zo ongelukkig maakt!

Nadat ze heeft geleerd en ervaren wat zo nodig was, kan ze daar nooit meer naar terug. Een echte transformatie!

Geen coaching of counseling van mijn kant. Want ze heeft alle antwoorden altijd al in zichzelf. Die antwoorden help ik haar te vinden.

Daarna gaat ze verder, en eindelijk doet ze de dan de dingen die ze altijd had willen doen. Het kan haar niet meer schelen wat anderen daar van vinden. Ze gaat haar eigen weg, op haar eigen manier.

De methode waarmee ik werk is eenvoudig, snel en met garantie op een blijvend resultaat. Dus geen geldverspilling meer aan dingen die niet werken of alleen maar tijdelijk werken en waardoor je later weer terugvalt.

Elke vrouw heeft andere resultaten, afhankelijk van wat haar tegenhoudt om vooruit te komen. Samen met elke cliënt onderzoek ik wát het is dat haar tegenhoudt een goed en gelukkig leven te leiden.

Misschien is het onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, pleasegedrag, niet nee kunnen zeggen, alles overdenken, of altijd in control willen zijn wat jou op dit moment tegenhoudt. 

Misschien staat er iets in de lijst hieronder wat bij jou resoneert. Natuurlijk heb jij je je eigen blokkades en overtuigingen. Als professional ben ik er in getraind om jou te helpen ze te vinden in jezelf.

Je zult verrast zijn hoe je je voelt na dit traject. Je zult vrede en rust voelen in jezelf.

Hieronder zie je de lijst van één van mijn cliënten. Heel veel hoge waarderingen met 8 of 9 die de grote pijn aangeven die dit issue in haar leven gaf. En na 2 sessies waren ze allemaal gezakt naar 0 of 1.

Dit lijstje is dus wat ze niet meer over zichzelf gelooft!

“Het gaat niet goed….het gaat geweldig!🥰” vertelde deze cliënt me enkele weken na haar traject bij YourYou.

Ik zou niet weten waarmee je dit resultaat nog meer zo snel én blijvend kan bereiken. In 2 of 3 sessies bevrijdt worden van je belemmerende overtuigingen, blokkades en angsten. En ze komen gegarandeerd niet meer terug.

Vrouwen hebben een methodiek nodig die anders werkt, en dieper. Deze methodiek werkt speciaal op het totale VROUWZIJN en biedt snelle blijvende resultaten.

Wat gaat het je kosten als je dit soort blokkades vasthoudt. Op welke manier belemmeren ze jou ?

Je hebt een heel leven om gelukkig te zijn.

Wacht niet op het geluk terwijl steeds weer de dingen op dezelfde manier doet en steeds weer dezelfde consequenties ervaart. 

Heb je er genoeg van gekregen? Van steeds 1 stap vooruit en weer 5 stappen terug?

Laten we samenwerken en alleen nog de stappen vooruit zetten!

In deze masterclass krijg je een beeld van je belemmerende overtuigingen en blokkades. En je hoort ook hoe je er van af kunt komen met het Creatrix(R) programma van YourYou

Dit is de eerste stap naar de beste versie van jezelf! Zet hem! Nu!

Gratis Online Masterclass die je thuis op jouw moment kunt bekijken:

#PsychologyDoneDifferently #UnblockingWomen #CreatrixIt #SettingWomensHeartsFree

#creatrixit #settingwomenfree

#YourYou

× Hoe kan ik je helpen?