If you wanna fly…

door | sep 8, 2021 | Berichten | 0 Reacties

Vandaag ben ik 63 geworden. En ik kijk blij, warm en happy terug op het jaar dat achter me ligt. 

Alweer het TWEEDE jaar als Creatrix(R) Transformologist(R) in mijn eigen praktijk YourYou en het programma ‘Met YourYou op weg naar de beste versie van je zelf’. 

En nu? Kijk ik heel erg uit naar de nog komende jaren!  Want ik help nu vrouwen zichzelf te bevrijden. Met Creatrix(R). Deze methodiek werkt snel, veilig, pijnloos, je hoeft NIET al je trauma’s opnieuw te beleven én met 100% garantie op een BLIJVEND resultaat!

En ik weet zelf natuurlijk hoe het voelt om bevrijdt te zijn van alle overtuigingen die me mijn hele leven tegen hielden te zijn wie ik echt ben en te doen wat ik het liefst zou willen.

Wat dat voor overtuigingen dat waren? Ik noem er een paar: ‘Ik doe er niet toe’, ‘ik mag er niet zijn’, ik ben niet goed genoeg’, ‘ik wordt niet gezien’ en nog veel meer!

Jaren en jaren leefde ik naar de verwachtingen die anderen van me hadden. Ik pleasde om beloond te worden met aandacht, ik hielp mensen omdat ik hoopte dat ik dan aardig gevonden werd, ik deed dingen NIET omdat ik bang was dat ik afgekeurd zou worden. Ik wist niet beter. Zo had ik het geleerd. 

Maar het was killing, steeds werd ik getriggerd in deze issues en ik raakte mezelf er steeds verder in kwijt. En toen ik in 2017 voor de tweede keer in mijn leven in een burn-out donderde wist ik het.

NU IS HET GENOEG. HET ROER GAAT OM. NIEMAND GAAT ME REDDEN. IK MOET HET ZELF DOEN.

Ik ging in opleiding bij the Institute of Women International waar ik de opleiding tot Creatrix(R) Transformologist(R) volgde. Daar leerde ik de methodiek Creatrix(R) en hiermee werd ik bevrijdt van angsten, blokkades, trauma’s en overtuigingen die mij klein hielden.

Én ik leerde deze methodiek waarmee ik vrouwen kan helpen zichzelf te bevrijden van hún beperken overtuigingen en emotionele blokkades.

En nu voel me vrij, licht, helder, krachtig en vol energie! En ik merk het aan de mensen om me heen die van me houden! Ze zien het aan me: ‘wat zie ik toch aan je’ en ‘je kijkt zo zacht uit je ogen’ en je ben zo open en helemaal jezelf! Maar ook: ‘je bent zoveel rustiger en zachter’ en ‘je weet nu wel precies wat je wil hè? En je doet t ook!’

Misschien triggert er iets van mijn verhaal in jou? Misschien is het dan nu wel tijd voor JOU!
Kijk dan eens hier: www.YourYou.eu

#creatrixit #settingwomenfree #YourYou

× Hoe kan ik je helpen?