De vrouwelijke succesfactor: OWN YOUR SH#T

door | apr 5, 2022 | Berichten | 0 Reacties

.

Vier jaar geleden rond deze tijd voelde ik ‘m al een tijdje aankomen, mijn burn-out. Ik voelde aan alles dat ik eigenlijk niet meer verder kon. Mijn lijf piepte en kraakte. Ik sliep slecht, kon me niet meer concentreren en mijn hartkloppingen gingen voortdurend met me op de loop. Ik was doodop. Maar ik ging maar door en door! Ik zag het mezelf doen, maar wist niet hoe te stoppen! Hoe overkwam me dit voor de tweede keer in 20 jaar?

Innerlijke criticus

Terugkijkend: Het waren mijn eigen innerlijke criticus, mijn belemmerende overtuigingen en mentale blokkades: ‘Ik moet doen wat er van me wordt verwacht’, ‘Ik ben verantwoordelijk’, ‘Ik doe het niet goed genoeg’, ‘Ik doe er niet toe’, ‘Ik kan het niet’, ‘Wat als het fout gaat’, ‘Wat zullen ze wel niet van me denken’? 
Ik was een echte pleaser en deed wat er van me verwacht werd. En ik zette daardoor steeds een tandje bij. En mijn grote droom: reizen! Daar kwam ik niet aan toe. Ik durfde niet. 

Coaching, therapie en meer

Na alle coaching en training trajecten in die 20 jaar wist ik maar al te goed dat dit mijn issues waren. Ik had tools gekregen om er mee om te gaan. Maar ik bleef er last van houden. Ze kwamen steeds weer terug. Niemand kon me vertellen hoe er vanaf te komen. Want: “je weet toch dat het niet zo is”, zeiden ze. “Doe het dan anders”. Maar iets in mij hielt me tegen het anders te doen! Ik kón het gewoon niet. En daardoor viel ik steeds weer terug! Het waren mijn eigen apen en beren!

Wake-up call

Het zorgde ervoor dat ik in september 2017 ‘helemaal om’ ging. Ik was kapot. Alles stond op uit. Mijn brein, mijn lijf, alles! Ik was mezelf echt helemaal kwijt! Terugkijkend ben ik blij dat het gebeurde. Want het was voor mij een wake up call. 
Ik had een leuke baan en een goed leven, toch? Maar…Zó kon het niet langer. Het moest echt anders! Niemand kon me redden. Ik moest het zelf doen. I had to OWN MY SH#T. Het roer ging om. 

Met Creatrix®

En: Dát bracht mij bij Creatrix®.  Een nieuwe innovatieve methodiek ontwikkeld specifiek voor vrouwen. In Australië. Dít was de methode die me wél blijvend van mijn interne criticus, al mijn issues, af heeft geholpen. 
Al mij mentale en emotionele blokkades raakte ik er mee kwijt! Blijvend! Ze konden me niet meer belemmeren te doen wat ik wil en te zijn wie ik ben.
Wat een bevrijding was dat! Er viel werkelijk een enorme zware last van mijn schouders!

Wat leverde het me op?

 • Opluchting
 • Ik voel me verlost 
 • Ik voel me nu vrij 
 • Ik ben goed zoals ik ben
 • Ik volg mijn hart
 • Ik ben trouw aan mezelf
 • Ik voel kracht en energie
 • Ik straal
 • Ik leef het leven 
 • En ik kán en wil niet meer anders 

Met andere woorden: ik leef nu authentiek puur en echt en ik zit nu vol power en energie.

Ik ben Burn-out proof! 

Hoe is mijn leven veranderd?

 • Als iets niet goed voelt, dan doe ik het niet
 • Ik neem verantwoordelijkheid als ik verantwoordelijk ben.
 • Ik kies als ik voel dat ik moet kiezen 
 • Ik zeg nee als ik nee voel, zonder me schuldig te voelen 
 • Ik ben open en eerlijk en spreek me uit 
 • Dicht bij mezelf in de beste versie van mezelf

En dan de volgende stappen

Ik vond mijn ervaring met Creatrix® zo geweldig dat ik echt voelde dat ik vrouwen wilde gaan helpen. Dus…na mijn Creatrix® traject ben ik de opleiding voor Creatrix® Transformologist® gaan doen. Ik heb mijn vaste baan opgezegd en ben begonnen aan mijn eigen praktijk YourYou. 
Ik werk nu vanuit mijn praktijk aan mijn passie: vrouwen helpen zichzelf te bevrijden van hun emotionele en mentale blokkades!
Het was een grote droom van me om te reizen. En niets houdt me nu meer tegen om dat ook werkelijk te gaan doen!

Reizend mijn werk doen

Creatrix®is ontwikkeld om online te werken. Want in Australië wonen vrouwen veel te ver bij elkaar vandaan voor wekelijkse sessies. Daarom kan ik nu reizend mijn werk doen. Samen met mijn lief met de camper onderweg en al die vrouwen helpend zichzelf te bevrijden! Dát is wat ik wil en kan doen!
En nu houden mijn apen en beren me niet meer tegen!

Waarom een methode voor vrouwen?

Omdat alle gangbare methodieken zijn ontwikkeld door mannen, werkend op het mannenbrein. En die werken niet voor de meeste vrouwen. Heel veel vrouwen vallen een tijdje na coaching weer terug. En zo draaien ze in cirkeltjes rond. 
Creatrix® is hét instrument voor de vrouw. Het werkt ook niet bij mannen. 
Mannen daarentegen zijn wel blijvend geholpen met methodes als NLP, EMDR en Timeline.
Creatrix® is een methode voor persoonlijke ontwikkeling op hoog emotioneel intelligentie niveau. Een heel prettig visualisatie proces. Het is geen een coaching, geen therapie, geen hypnose.

Dé vrouwelijke succesformule

Uit eigen ervaring weet ik: daar ligt de vrouwelijke succesformule! Dat zie ik bij mezelf en ook bij mijn excliënten.
Hoe zit dat dan precies?
Mannen kunnen hun mindset effectief inzetten voor verandering. Voor vrouwen werkt dat totaal anders. Ons vrouwelijke brein en -lichaam worstelt met dit mindset proces.
Ons vrouwenbrein heeft bewuste én onbewuste processen nodig die in balans zijn. Processen die alles in zich hebben van de epigenetische kennis, waarop vrouwen zijn gebouwd.
Wij hebben een epigenetische machine kamer (baarmoeder) in ons die synchroon werkt met ons brein.

Epigenetisch?

Wat is dan Epigenetica? Dat zijn alle onopgeloste trauma’s die we hebben overerfd uit onze voorouderlijke bloedlijn. Het zit in ons DNA en het kan ons belemmeren zonder dat we ons ervan bewust zijn.
De (onbewuste) trauma’s, mentale overtuigingen en angsten die in jou aanwezig zijn hebben invloed op hoe jij naar buiten toe uitstraalt. En dus hoe je onbewust bepaalde mensen naar je toe trekt. Of juist afstoot.

De sleutel naar succes voor vrouwen

Om blijvend succesvol te zijn moet dáár, bij vrouwen, de verandering plaatsvinden.
Want als je vrij van angsten en trauma’s bent resoneer je anders op de wereld om je heen en trek je mensen aan die bij je passen. Bij jouw authentieke zijn.
Met Creatrix® raak je al jouw  emotionele overtuigingen en mentale blokkades, angsten en trauma’s BLIJVEND kwijt.
Kun je je voorstellen hoe het voor je zal zijn als je dit allemaal kwijt bent?
Precies! Daar ligt de vrouwelijke sleutel voor succes!

In je bussiness…In je hele leven

Creatrix®kan de gang van zaken jouw business en de type klanten die je aantrekt veranderen, verbeteren. Dat geldt eigenlijk voor je hele leven!Want, wat je uitzendt krijg je terug. 
Type resoneert op type.

Dus OWN YOUR SHIT! 

Als je verantwoordelijkheid neemt voor jouw issues kun je ze ook oplossen. Niemand anders kan dat voor je doen. Ik kan je als Transformologist in dit proces wel helpen.

Hoe werkt dat dan?

 • Snel, je bent in 3-5 wekelijkse sessies klaar.
 • Pijnloos, je hoeft niet jouw pijn weer opnieuw te doorleven
 • Veilig, alles wat er in jou verandert komt uit jezelf en je doet het zelf
 • Blijvend, je krijgt 100% garantie op een blijvend resultaat

Mijn missie

Herken je je in mijn verhaal? En wil je het ook anders? Ik kan je helpen, met mijn Creatrix® programma ‘Met YourYou op weg naar de beste versie van jezelf’.
Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen hiermee te helpen. 
Stel je eens voor wat het betekent als vrouwen vrij van trauma’s, angsten, belemmerende overtuigingen en emotionele blokkades hun kinderen opvoeden. Dat dochters en zonen deze issues niet meer doorgeven wordt door geboorte en opvoeding. Als deze ‘intergenerational circles’ zijn doorbroken? 
Voor mij zijn dit de stapjes naar een betere wereld waarin vrouwen vanuit hun ongelijkheid aan mannen in gelijkwaardigheid met ze kunnen zijn. Vanuit de beste versie van zichzelf zijn ze ook de beste moeder voor hun kinderen. Hier ligt voor mij een bijdrage in de verandering voor een betere wereld. 

Hoe doe ik dat?

Allereerst door ze te vertellen dat het bestaat. Ik laat vrouwen zien dat het echt anders kan. Ze mogen er op vertrouwen dat ze het echt voor zichzelf kunnen oplossen.
Vrouwen die me kennen van voor mijn Creatrix® traject zien en ervaren aan mij hoe bevrijdend het is. Ik ben nu de beste versie van mezelf. Ik voel rust, vrijheid, blijheid, liefde. En daarmee resoneer ik heel anders op de wereld om me heen. Trek ik mensen aan die bij me passen.
En ik help ze. Met het Creatrix® programma ‘Met YourYou op weg naar de beste versie van jezelf’

Wil jij dat ook?

Ben je positief getriggerd? Dat was ik 4 jaar geleden ook. Ik heb de stap gezet en het heeft me zoveel opgeleverd!

Gratis Online Masterclass

Als je nieuwsgierig bent geworden, doe de gratis Online Masterclass op mijn website. Lekker thuis vanuit je luie stoel, op je eigen moment.

Want:
Whatever you are not changing, you are choosing.
Read that again!

Informatie

Irna Evers, YourYou
www.YourYou.eu
irnavers@live.nl
0616026323

× Hoe kan ik je helpen?