Aanbod

Aanbod

Het Creatrix® programma van YourYou

Krijg 100% garantie op een blijvend resultaat met het persoonlijke ontwikkelingsprogramma van Creatrix®. Hiermee vind je wat jij nodig hebt om weer te zijn wie je werkelijk bent, zodat je vol vertrouwen in jezelf weer stappen kunt gaan zetten. Je krijgt weer zin in het leven, binnen 3 tot 5 sessies voel je je krachtiger en sprankelender dan ooit. Vól energie!

In het traject hoef je niet al je pijn, angst en trauma’s opnieuw te doorleven. We gaan niet uitgebreid in je hoofd zitten spitten. We lossen snel, veilig en gegarandeerd op waar je nu last van hebt.

De YourYou Inspiratie Sessie

Tijdens de Inspiratie Sessie onderzoeken we welke blokkades en belemmerende overtuigingen voor jou een probleem vormen en wat er nodig is om deze op te lossen. We kijken naar de impact van deze issues op jouw leven en welke veranderingen je zult gaan zien als je deze issues kwijt bent.

Tijdens deze online sessie van een uur krijg je informatie over mijn aanpak en het proces van het Creatrix® programma van YourYou. Aan het einde van deze sessie doe ik je een voorstel voor de kosten van jouw eventuele deelname aan het programma.

De Inspiratie Sessie kost € 95,- (inclusief BTW)

“Het traject was kort en krachtig. Precies één zomervakantie had ik nodig om de 41 jaar opgebouwde shit op te ruimen. De verandering voelde groots en heel klein tegelijk. Het voelden als een shock en tegelijkertijd was er niets veranderd. Het voelde super intens en makkelijk. Het doel voelde onbereikbaar ver en tegelijkertijd zo direct voor m’n neus en behaald.”
—Nelleke—

Dit houdt het programma van YourYou in

Het Creatrix® programma van YourYou is speciaal voor jou op maat gemaakt en hiermee ga je op reis naar jezelf. In dit visualisatieproces ruim je zelf je blokkades op en zet je daar zelf iets positiefs voor in de plaats. Dit komt allemaal uit je eigen poel van wijsheid. Die wijsheid had je allang in je, maar door al je issues is dat versluierd. Nadat je al jouw issues hebt opgeruimd ben jij weer terug bij je oorspronkelijke zelf.

Aan het einde van het programma kun je je eigen leven weer oppakken, krijg je weer realistische inzichten zonder interne saboteur en richt je je leven in zoals dat echt bij je past. Dit geeft je rust en kracht, je voelt je vrij en zit weer vol energie.

Jouw interne verandering laat je weer stralen en ook je omgeving zal dit duidelijk kunnen zien.

Het traject

Het totale programma duurt ongeveer 6 tot 8 weken. Het begint met een voorbereidende assessment waarin we kijken welke emoties en overtuigingen jou blokkeren. Daarna volgen de wekelijkse sessies waarin je al jouw blokkades transformeert. De sessies duren ongeveer 2 uur.

Het kan zijn dat je 3 sessies nodig hebt, maar het is niet ongewoon dat het beter is om 4 of 5 sessies te doen. Het aantal sessies dat je nodig hebt hangt helemaal af van hoeveel blokkades en beperkende overtuigingen jij met je meedraagt.

Vier weken na de laatste sessie hebben we een gesprek waarin we bespreken hoe het met je gaat. Als er dan nog meer issues zijn die je problemen opleveren, dan lossen we die op.

We ronden het programma pas af als alle blokkades waarmee je bij me kwam helemaal verdwenen zijn en daar geef ik je 100% garantie op.

YourYou

Alle sessies van het Creatrix® programma zijn online

Creatrix® is in Australië ontwikkeld en speciaal bedoeld om online mee te werken. In Australië zijn de afstanden namelijk vaak te groot om voor wekelijkse sessies bij elkaar te komen. Zelf werk ik sinds corona ook uitsluitend online en ik heb ervaren dat dit een stuk effectiever en efficiënter werkt.

Live sessies zijn eventueel ook mogelijk. Ik bespreek dan vooraf met je op welke wijze dat zou kunnen.

“Na iedere sessie voelde ik me lichter worden. De negatieve gedachten van mijn issues waren niet verdwenen maar zodra ze er waren kon ik ze zo snel opzij schuiven en ik kreeg ook veel meer positieve gedachten. 

Van mijn omgeving kreeg ik ook zulke leuke reacties: “Wat zie je er goed uit”, “Je straalt!”, “Het gaat echt weer goed met je he?” 

Nu, 5 sessies later, voel ik me vrolijker en vrijer en lichter. Ik ben liever voor mezelf geworden en mijn negatieve gedachten en angsten zijn zoveel minder drukkend in mijn leven aanwezig. Ik ben weer geworden zoals ik wil zijn, lekker gek doen met mijn gezin.”
—Iris—

Deze vrouwen gingen je voor

Met deze problemen kan ik je helpen

Onzekerheid

Meer info

Burn-out

Geen nee kunnen zeggen

Ongelukkige gevoelens

Teveel drukte in je hoofd